• Μαρτυρίες ασθενών

Η προσωπική μου εμπειρία με την ομοιοπαθητική θεραπεία (Ολ. Χρ.)

Εμπειρίες Ομοιοπαθητικής | Μαρτυρίες Ασθενών, Σχόλια, Αποτελέσματα

Η απόφαση να ξεκινήσω ομοιοπαθητική θεραπεία πάρθηκε αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς προβληματισμό για το αν θα έχει θετικά αποτελέσματα στο σωματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Ισως μέσα μου να υπήρχε από χρόνια αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα βρει το κατάλληλο θεραπευτή. Μην γνωρίζοντας ότι για να λυθεί κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή, οτιδήποτε νιώθεις ή σε απασχολεί το γεγονός αυτό  με έκανε στην αρχή να νιώθω κάπως περίεργα. Μετά την πρώτη συνεδρία ένιωθα αρνητικά, αγχωμένη και πιεσμένη πολύ για το τι πρέπει να πω, να παρατηρήσω στο σώμα μου και στην συμπεριφορά μου.

Στην συνέχεια όμως και επειδή η Μαργαρίτα είναι πολύ γλυκιά, φιλική και σε κάνει να νιώθεις άνετα ξεπέρασα κάθε ενδοιασμό.

Ενώ το πρόβλημα για το οποίο στράφηκα στην ομοιοπαθητική θεραπεία ήταν σωματικό, ξαφνικά χωρίς να το συνειδητοποιώ και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου άλλαξε σε μεγάλο βαθμό η ψυχολογία μου και τα συναισθήματα μου προς το καλύτερο. Ενώ το πρόβλημα που ήθελα και θέλω ακόμα να λύσω ήταν σωματικός πόνος, είδα ξαφνικά τον εαυτό μου να νιώθει γενικώς καλύτερα, πιο χαρούμενη, πιο αισιόδοξη και πιο ξεκάθαρη στο τι νιώθω και πως αντιμετωπίζω καταστάσεις. Αλλαγές που δεν συνειδητοποίησα αμέσως έγιναν χωρίς να το περιμένω. Κάτι το οποίο με ξάφνιασε και με χαροποίησε.

Η ομοιοπαθητική θεραπεία λειτούργησε με ένα περίεργο-θετικό- για μένα τρόπο, σε ένα τομέα που δεν είχα επικεντρωθεί.  Τώρα ξέρω ότι όταν δεν είμαι ιδιαίτερα καλά, είτε έχω νεύρα, είτε είμαι στεναχωρημένη είτε γενικώς αν νιώθω ότι κάτι δεν  πάει καλά αμέσως ζητάω κάποιο ομοιοπαθητικό φάρμακο χωρίς ενδοιασμό.

Κάτι άλλο που με ευχαριστεί και με ικανοποιεί είναι το γεγονός ότι όσο καιρό κάνω ομοιοπαθητική θεραπεία έχω μειώσει σημαντικά τα φάρμακα της σύγχρονης ιατρικής. Νιώθω ότι ο οργανισμός μου έχει καθαρίσει, είναι πιο δυνατός και εσωτερικά πιο υγιής. Πιστεύω ότι η ομοιοπαθητική θεραπεία μπορεί να βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με άχρηστες ουσίες. Με έχει κάνει να βλέπω την ιατρική και τα φάρμακα που μας δίνουν χωρίς κανένα ενδοιασμό, επιφυλακτικά και αρνητικά.  Είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον η ομοιοπαθητική θεραπεία θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Εχω αποφασίσει ότι στα παιδιά μου θα ξεκινήσω αμέσως ομοιοπαθητική θεραπεία.

Γενικά η εμπειρία μου με την ομοιοπαθητική θεραπεία είναι κάτι το πρωτόγνωρο, με έχει εντυπωσιάσει, ευχαριστήσει, ικανοποιήσει και ξαφνιάσει.

Αν σου άρεσε μοιράσου το!